Y-Kullen

Mor till kullen blir "Thilda”


Hon är otroligt social med både människor och hundar.

Hon har stor vattenpassion och är en duktig apportör.

Hon är mycket följsam och arbetsglad.

Hon är kelig och vill vara nära.
Detta blir hennes första kull.

"Thilda" kommer ur en framgångsrik och bra kull.
5 av 8 valpar i kullen är röntgade alla har godkända höfter.
2 valpar har genomfört MH.

 

”Thilda” (SEVCH RLDN RLDF Hi-Design’s Absolute Exotic) är inlånad för denna kull från Åsa Nybäck-Nakell. Hon är verkligen en allroundhund. Hon har meriter från 6 olika aktiviteter! Hon tog sitt Viltspårchampionat mycket säkert och har dessutom två HP! Hon har tävlat i bruks spår och blivit uppflyttad till lägre klass. Hon har Lydnadsdiplom i klass 1. Rallylydnadsdiplom i Nybörjar och Fortsättningsklass. Dessutom 2 godkända rundor i den Avancerade klassen! Hon har godkänt Norskt Jaktanlagsprov. Godkänt Nybörjarvatten. Excellent på utställning.

 

”Kenzo” (Hi-Design’s Absolute Extreme) – Godkänd Nybörjarprov B, CERT CACIB BIM, Godkänd anlagsklass viltspårprov.

Hi-Design’s Absolute Magic – CK på utställning


”Thildas” far ”Keno” (Elgentorpets Keno) var en mycket duktig jakthund som gick till pris i öppen klass och dessutom användes praktiskt i jakt på småvilt, rådjur mm. En mycket kompetent eftersökshund var han också. CERT & BIM på utställning. Han har lämnat många trevliga avkommor.


”Thildas” mor ”Tuva” (SEVCH Hi-Design’s Special Edition) är en otrolig förärvare. Hon har lämnat valpar som tävlar framgångsrikt i viltspår, bruksprov, jaktprov, utställning, lydnadsprov, rallylydnad. Hon är själv en mycket stabil springer, med stor jaktlust och en mycket stor apportlust. Vill jobba, jobba, jobba. Hon är samtidigt en stor personlighet och är en riktig kelgris som kan konsten att slappa. Hon har lämnat kennel Mountjoys Q-kull och T-kull. Dessutom kennel Hi-Design’s Absolute-kull.

Far till kullen blir ”Billy”

Han är positiv och vänlig.
Han är följsam och lekfull.
Han är lättlärd och vill jobba.

Han är social och lyhörd.

 

”Billy” kommer ur en kull på 6 valpar.                                                                                                                                           2 valpar är röntgade båda med B.

”Billy” (Cloette’s US Marshal) har ställts ut med fina framgångar. Han har 1xCERT, 3xResCERT, 3xCK. Han tränas för start på viltspårprov. Planer finns på att starta på BPH.

”Babsan” (SEU(uCH) Cloette’s Magnifique For Sure) är Svenska utställningschampion och har starta på viltspårprov och är godkänd i anlagsklass och dessutom ett 1:a pris med HP!

”Billys” far ”Felix”  (Int & Nord UCH NVCH Winton The Winner Takes It All) är mycket framgångsrik på utställning. Han är Internationell och Nordisk Utställningschampion och dessutom Norsk Viltspårchampion. Han har lämnat många fina avkommor. Han bor i Norge.

”Billys” mor ”Wanessa” (SEU(u)CH NUCH Cloette's Absolutely Shameless) är Svensk & Norsk Utställningschampion. Hon har även startat på viltspårprov och är godkänd i anlagsklassen.