SEVCH LP1 Cloette´s Passion for Pleasure

”Jasmine”
Född 2008-01-20
Leverfärgad & Vit tik
Icke anlagsbärare för fuchosidos
Höfter A - Ögon U.A.
Fler Foton

“Jasmine” tillhör min goda vän Helen Lindstedt och hennes dotter Sofia Lindstedt. Jag har följt henne sedan hon var 3 månader och har även varit dagmatte åt henne under en period. Jag har fått den stora förmånen att låna henne för en kull. ”Jasmine” är en mycket social tik, som fungerar perfekt med människor och hundar. Hon jobbar inofficiellt som vårdhund emellanåt när hon följer med matte på hennes jobb. Hon är trygg i alla miljöer och har lätt att anpassa sig till nya situationer.

”Jasmine” har stor leklust och griper med hela munnen, hon är energisk med stor arbetslust. Hon är följsam och lättlärd. Hon gjorde ett övertygande MH och på funktionsbeskrivningen visade hon mycket bra markeringsförmåga och minnesbild. Hon har enkelt klarat av meriterna för viltspårchampionatet. På bara tre starter i Lydnadsklass 1 erövrade hon tre förstapris och ett Lydnadsdiplom. Hon har mycket bra simteknik och älskar att simma och bada. Hon apporterar vilt på både land och i vatten. Matte - Helen har dock inget intresse för jakten så det blir lydnad & bruks som gäller framöver.

Hennes far S(u)UCH Whisborne Playboy (kallas för "Ben" ) kommer ur en mycket bra kull. Alla 5 syskonen har A på sina höfter. 4 av 5 syskon har CK på utställning, 1 har HP och en är Svensk Utställningschampion. "Ben" var en mycket älskvärd Springerhane med massor av energi och arbetslust. Han hade mycket stor vattenpassion, och han dök och hämtade stenar på botten och älskade sina stora tunga dummys. Han tog 2x1:a pris och 1xHP i öppen klass på viltspårprov. Han tränades även i Agility och var mycket lovande, men startades bara inofficiellt.

Hennes mor Cloette's With Pleasuré har A på höfterna och hon kommer ur en bra kull, 4 av 5 är röntgade och resultatet är 3 A & 1 B. Hon är utställd med CK och har en kullsyster som är SUCH.

 

Meriter
Viltspår: Anlagsklass godkänd, Öppen klass 3 x 1:a pris, Svenska Viltspårchampion
Lydnad: 3 x 1:a pris LKL 1, Lydnadsdiplom klass 1
Bruks:
Utställning: 3x1:a Ukl & 1x 1:a ÖKL
Övrigt: Funktionsbeskriven . MH med känd mental status,
Utmärkelser 2009: Östras Viltspårhund3:a , Östras Utställningshund 9:a.
Utmärkelser 2010: Årets Östra Hund 3:a, Östras Lydnadshund 2:a, Östras Utställningshund 11:a.